Landgoed De Wielewaal

We zijn wel heel benieuwd hoe dat huis er van binnen uitziet en wat er allemaal bij de prijs is inbegrepen. Nieuwe eigenaren én een nieuwe naam.


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Huisstijl Eindhoven Makelaar

Dan kun je er wel vanuit gaan dat het niet om een paar ton gaat.

. Voor de voormalige eigenaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging voor broer en zus Jochem en Juliette een kans om hun droom uit te laten komen. Kamperen middenin de natuur van Flevoland. Belangrijk onderdelen waren de beveiling verlichting en multiroom audio en tv.

Landgoed de Wielewaal Het prachtige landgoed De Wielewaal voormalig eigendom van wijlen Frits Philips is na zijn overlijden volledig nieuw opgebouwd. Gemeente Eindhoven koopt de Wielewaal. 690 likes 1150 were here.

Nog twee weken en dan nemen we afscheid van Landgoed De Wielewaal. Nadat Frits Phillips was overleden heeft Marc Brouwer het landgoed overgenomen. Landgoed straks open voor publiek.

Daarmee lijken ook andere geïnteresseerden uit hun winterslaap. Camping de Wielewaal is door de voormalig eigenaren Willem en Anja verkocht aan Jochem en Juliette van Hessen. Daar fiets ik dagelijks langs ik wist niet dat het een prive landgoed was.

Een tour door deze mansion en een scenario zou de villa. Misschien is Landgoed De Wielewaal wel iets voor je. Kamperen middenin de natuur van Flevoland.

De historie van Landgoed De Wielewaal begint als Anton Philips grondlegger van het huidige Philips-concern een flink stuk bosgebied koopt. 678 likes 5 talking about this 1107 were here. Voor Landgoed de Wielewaal richtten wij de Domotica in.

Rustige omgeving geschikt voor langer verblijf - ook kampeerplaatsen 60 - outdoor kamp - supermarkt in Nijkerk 6km - beheer 24u bgg 31 651307849 -. Quiet environment suitable for longer stays - also camping pitches 60 - outdoor camp - supermarket in Nijkerk 6km - management 24h bgg 31 651307849 -. Er is een grote verbouwing geweest.

Geen woningbouw volgens dit artikel. It has something to do with a hidden gem peace quiet nature and water. De gemeente Eindhoven heeft laten weten interesse te hebben in het majestueuze landgoed De Wielewaal dat sinds 2016 te koop staat.

Hij laat het inrichten als landgoed compleet met een mooie naaldbomentuin een zogeheten pinetum. Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en buiten koken kamperen landgoeddewielewaal. Bekijk het project voor meer info.

Landgoed De Wielewaal heeft zeker een mooie metamorfose ondergaan met als doel dat de karakteristieke eigenschappen bewaard blijven. Landgoed De Wielewaal dat van 1934 tot 2005 is bewoond door wijlen Frits Philips is een volledig omheind landgoed dat exclusief toegankelijk is voor de eigenaar en zijn genodigden. De verkoop van het erfgoed van Anton Philips met een rijke geschiedenis verdiende een minispeelfilm.

Dat maakte de gemeente woensdag bekend. Campground Landgoed De Wielewaal review Zeewolde Flevoland This is the perfect natural campground in the center and green heart of The Netherlands. Dat was meer dan honderd jaar privébezit onder andere van de familie Philips van het elektronicaconcern.

Verbouwing van Landgoed De Wielewaal. In opdracht van de huidige eigenaar installeerde De Opera Domotica hier een high-end domoticasysteem. Wel echt mooi als ze dit ook behouden inderdaad een van de redenen waarom ik Eindhoven stiekem best tof vind is dat er best veel groen is vergeleken met nadere steden op.

Met deze frisse wind werd Camping De Wielewaal omgetoverd tot Landgoed Energy Up. Vanaf 1 maart zijn Jochem Jet Tom zie foto 3 en Barbara eigenaren van de prachtige plek die wij met veel liefde opgebouwd hebben. Ben je opzoek naar een knus en gezellig plekje.

Er staat een bed om goed uit te rusten en het belangrijkste. Het is een rustige beschermde en veilige plek om te wonen net buiten de levendigheid en dynamiek die Eindhoven het kloppend hart van mondiale technische. Het staat nu al een hele tijd te koop.

Read along to learn why we totally fell in love with this campers paradise. De befaamde Philips-familie komt natuurlijk uit Eindhoven en dat is ook de plaats waar dit grootste én. Het voormalig huis met bijbehorend natuurgebied van Frits Philips genaamd De Wielewaal wordt voor 29 miljoen gekocht.

1 day agoGemeente wil Philips landgoed voor 29 miljoen kopen. In deze minimalistische Tiny House. Ze koopt het voormalige landgoed van Frits Philips voor 29 miljoen euro.

1 day agoDe gemeente Eindhoven wordt de nieuwe eigenaar van Landgoed De Wielewaal. Onder andere het pinetum is voor onze gasten te bewonderen tijdens uw tour over het landgoed. Voor welke prijs weten we niet want die is op aanvraag.

Er is gesloopt heropgebouwd en vergroot. De gemeente Eindhoven wil landgoed De Wielewaal kopen. Dan is de Wielewagen perfect voor jou.

Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en. Het landgoed De Wielewaal kan qua omvang 142 voetbalvelden vullen en is tussen de jaren 1934 en 2005 de thuisbasis geweest van Frits Philips ja die Philips. Ons geliefde stukje erfgoed van het voormalige landgoed de Wielewaal.

In dit huisje op wielen zit een kachel om na een actieve dag op het landgoed vuur te maken. De stad zegt bereid te zijn 29 miljoen euro voor het landgoed te betalen.


Pin Op 1 Interieurs


Pin On Beautiful And Special Houses


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Interieur Nederland Eindhoven


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Makelaar


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Tuin Meubelen Villa


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Nederland Wonen Droomhuizen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Huis Buitenkant Nederland Makelaar


Pin On Industrieeel Boerderij Schuurwonen


Pin Op Beautiful And Special Houses


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Metselwerk Makelaar Nederland


Landhuis De Wielewaal Frits Philips The Art Of Living Nl Landhuis Hekwerk Tuin


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhove Bouwmaterialen Nederland Houten Vloer


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Villa Gebouwen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Huis

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel